Iepuraşul caută ajutoare! Pozeee!!!!

.. aproape că a venit primăvara.. 🙂
Mai cu hăinuţe groase, mai tremurând de frig.. mai încălzindu-ne mânuţele la câte o rază timidă de soare… am petrecut trei zile de „picturit” în aer liber, chiar în centrul oraşului nostru, la Târgul de Primăvară 2011, organizat de Primăria Municipiului Timişoara.
Dacă vineri şi sâmbătă vremea nu prea a ţinut cu noi, duminică a fost soare şi cald.. ca într-o adevărată zi de primăvară şi…. ne-am pus mai energic pe treabă!! 🙂

Mulţumim tuturor celor care şi-au făcut timp să-l ajute pe „iepuraş” şi au meşterit câte un mic cadou pentru cei dragi.
De asemenea mulţumim Primăriei Timişoara pentru sprijinul acordat în desfăşurarea acestei acţiuni.

Vă mai aşteptăm alături de noi,
aRtelier de idei

https://artelierdeidei.wordpress.com/2011/04/09/1696/

!!!!!!
Pozele şi informaţiile conţinute pe acest blog sunt proprietatea exclusivă a aRtelier de idei (s.c. Headiz s.r.l.) şi nu pot fi folosite în niciun scop fără acordul nostru exprimat în scris. În caz contrar vom acţiona conform legilor aflate în vigoare.

Pozele de mai sus nu au caracter comercial. Ele au fost postate doar pentru ca voi cei care ne-aţi fost alături să rămâneţi cu o amintire frumoasă.
Pe cei care se simt ofensaţi în vreun fel îi rugăm să ne trimită un mail la adresa cristinabugariu@gmail.com şi vom proceda imediat la descărcarea pozei de pe blog.
Vă mulţumim!

3 gânduri despre „Iepuraşul caută ajutoare! Pozeee!!!!

 1. A fost o idee foarte frumoasa de a tine un curs de pictura in aer liber.Eu am fost fericita cand am aflat de aceasta idee.Toate actiunile artelierului sunt fantastice.Sper ca se va mai intimpla asa ceva.A fost extraordinar.

 2. Eu am 7 ani si am fost la voi la artelier in centru cu mami si sora mea Irina. Acum ma ajuta mami la scris, ca sa va spun ca a fost foarte frumos si am doua felicitari cu flori. La tati i-au placut mult si a zis ca sunt talentata. Am facut si oua dar unul l-a spart Irina, unul este pe frigider. Cand mai faceti arteliere?
  Multumesc pentru poza!!
  Va pupam cu drag,
  Karina, Irina si mami

 3. O actiune foarte frumoasa, la care am participat cu placere, la fel ca si la celelalte actiuni pe care le organizati. De fiecare data veniti cu ceva nou si copiii sunt fericiti ca pleaca acasa cu cate un mic obiect decorativ, facut chiar de catre ei. Avem frigiderul plin cu oua de la aRtelier!!!! Anul acesta ati avut o idee minunata ca ati iesit in centrul orasului si ca actiunea s-a desfasurat in aer liber, chiar daca a fost un pic mai frig.
  Va felicit din toata inima si va doresc mult spor si sa ramaneti la fel de creativi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s