Asa a fost pe „strada” aRtelier…

P1190843
.
Vernisaj „strada” aRtelier de idei
O seara magica petrecuta alaturi de oameni frumosi.. copii, parinti, bunici… generatii impreuna.
Ii felicitam cu multa dragoste pe micutii nostri artisti: Ana, Luca, Anamaria, Daria B, Daria, Lorena, Serban, Andrada, Magda, Vlad, Ioana, Sara, Arianna, Tudor, Alex, Andrei, Maia, Denisa, Sergiu, Larisa siTania!!!!!!!!
Multumim parintilor, pentru ca au asa copii talentati, pentru ca inteleg importanta creativitatii in dezvoltarea copilului si pentru ca si-au facut timp sa petreaca impreuna cu noi o seara minunata.
Multumim taticului Sarei, Valentin Ungureanu, pentru frumoasa surpiza pe care ne-a ajutat sa o pregatim invitatilor nostri.
Multumim bunicilor, unchilor, matusilor, profesorilor, colegilor de clasa si prietenilor fiecaruia dintre artisti , prezenti sa-i sustina.
Muultumim Asociatia Seniorilor DIN Timisoara (domnul Nicolae Vlad) si varstnicilor de la Centrele de Zi pentru Varstnici Timisoara, care ne-au onorat cu prezenta dumnealor intr-o seara atat de speciala pentru micutii nostri artisti.
Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in organizarea acestui eveniment.. domnului Dan Paduraru pentru gazduire in frumoasa mansarda a Bastionului Theresia, doamnelor Dorina, Paula, Rodica (bunica Denisei) si domnului Ovidiu (taticul Larisei si a lui Sergiu) pentru suportul oferit la „bucatarie”, multumim Adi Marinescu (taticul Denisei), Maria Bejenaru (mamica lui Tudor) si Violeta Elena Bulboaca (mamica Dariei) pentru poze.. noi nu am apucat sa facem nicio poza.. noroc cu voi .
Multumim, multumim, multumim… tuturor!!!!!!!!!!!!
A fost o seara perfecta, datorita voua.. celor care ne-ati fost alaturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
3 1 2
.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s