Înscrieri aRtelier de idei, 2017-2018

A venit toamna și așa cum ne-am obișnuit, încep înscrierile la aRtelierul de idei.

Anul acesta împlinim 10 ani de aRtelier și uitandu-ne în urmă, ni se umple sufletul de bucurie la vederea a zeci de chipuri zâmbitoare de copii, părinți, bunici.

Ne aducem aminte cu drag de Sofia, Sara, Daria… primii copii care ne-au călcat pragul.

Sofia, astăzi o minunată domnișoară pasionată de modă și dans, Sara și Daria eleve la Liceul de Arte, ne aduc aminte de motivul pentru care am început aRrtelierele… dorința de a prelungi această stare minunată – COPILĂRIA. Cu tot ceea ce înseamnă ea….. joacă, povești, idei minunate și uneori năstrușnice, lipsă de griji, mici descoperiri….. și lista ar putea continua….
Privim cu dragoste și admirație la realizările tuturor copiilor care ne-au trecut pragul, la grija cu care părinții și bunicii iubitori îi urmăresc și îi îndrumă pe drumul vieții.
Ne bucură fiecare reîntâlnire și ne readuce în minte tot felul de întâmplări hazlii… mutrițe și hăinuțe pictate, salamul de biscuiți mâncat înainte de a fi gata, culori numai bune de gustat, ștrudel art, un soare verde și necopt sau unul negru pentru că… e noapte, animale fantastice, zâne… și câte și mai câte…

Nu știm câți ani vor urma dar știm că cei are au trecut au fost minunați datorită vouă, celor care ați ales să ne fiți alături.  Și vă mulțumim!

Vă așteptăm cu drag, să petrecem împreună și al zecelea an!

Delia și Cristina

Înscrieri la tel: 0722 637 032

Lasă un comentariu