Programul ”Școala altfel”

În cadrul programului ”Școala altfel” (sau în  alte proiecte speciale), suntem prezenți în școlile din Timișoara, cu aRteliere diverse și inedite, organizate special pentru fiecare clasă în parte, în funcție de numărul de copii.
Programările se fac din timp la numerele de telefon de pe pagina CONTACT.
Pe curând!!!

aRtelier de idei

(poze de la Lic. Lenau)

 

 

5 gânduri despre „Programul ”Școala altfel”

  1. Ati demarat un proiect foarte interesant si am vazut ca faceti activitati deosebite si in permanenta veniti cu noutati. Eu lucrez la o organizatie care se ocupa de mediu si mi-ar face mare placere sa colaboram. Am sa va trimit si un mail cu datele organizatiei noastre si sper sa intram in legatura. E minunat ceea ce v-ati propus si va doresc mult succes in continuare si la mai multe activitati.. cat mai ample!

  2. Este foarte frumoasa lucrarea cu copacul. Am vazut-o si la mall si mi-a placut foarte mult. Felicitari. Si celelalte lucrari pe sticla ale copiilor sunt deosebite!!!!

  3. Anonim spunea…
    eram curioasa sa vad rezultatele sondajului. interesant. oare cati dintre cei care au raspuns la chestionar au fost sinceri 100%. super continuati tot asa!
    adinutza19

    17 iulie 2009, 14:29
    Eugen, 47 ani, inginer, Timisoara spunea…
    eu cred ca n-aveau de ce sa minta. am complectat si eu chestionarul.
    problema e ca rezultatele, care evident reflecta realitatea cu o marja de eroare, nu sunt foarte imbucuratoare si asta ar trebui sa ne dea de gandit.

    17 iulie 2009, 17:19
    Anonim spunea…
    daca fiecare dintre noi am planta cate un pom si n-am arunca hartii pe jos, Timisoara ar fi un oras mult mai frumos.
    Mira

    24 iulie 2009, 18:29
    Gabitza22 spunea…
    salut. cand nu o sa mai existe acei 12 la suta pe care nu-i intereseaza daca se arunca mizerii in natura o sa fim shi noi in randul lumii civilizate shi o sa avem un oras mai curat.

    24 iulie 2009, 19:46
    Anonim spunea…
    Buna,
    eu cred ca la intrebarea 13 rezultatul ar fi trebuit sa fie 100% DA. Nu cred ca exista cineva care la un moment dat sa nu fi aruncat o hartie pe jos. Dra e de vina si primaria ca nu prea sunt cosuri de gunoi prin oras. Nu putem face o educatie a mediului pana nu punem la dispozitie mijloacele necesare si apoi trebuie sa schimbam si mentalitatea timisorenilor.
    Cristiana H, 34 ani, operator pc

    24 iulie 2009, 19:58
    Anonim spunea…
    NU e de vina doar primaria. Noi suntem singurii vinovati. Primaria a montat (de ex) scrumiere in p-ta Unirii si toate sunt goale, in schimb pe jos sunt mucuri de tigari. Asta daca nu vorbim si despre scrumierele care sunt deja daramate.
    radu, 26 ani, timisorean

    27 iulie 2009, 09:49
    gelu 28 spunea…
    Numai daca esti rau intentionat nu vezi ca Timisoara se schimba. Incet ce-i drept, dar in bine. Numai cate parcuri s-au facut in ultimul an!!! Oare vom fi in stare noi timisorenii sa le pastram? Vom fi in stare sa participam activ la conservarea mediului? Sau vom continua sa aruncam peturi, conserve, hartii si alte mizerii in natura? Vom da in continuare foc la cosurile de gunoi amplasate in oras de primarie?

    27 iulie 2009, 17:07
    Anonim spunea…
    Flavius, inginer, Timisoara
    Sunt de acord ca in primul rand trebuie schimbata mentalitatea dar cine vreti sa o schimbe? Primaria? Aceasta schimbare ar trebui sa porneasca de la fiecare dintre noi in parte si sa se propage la nivel general. Macar in Timisoara.

    28 iulie 2009, 19:02
    Vlad, 28 ani, TIMISOREAN spunea…
    salut!
    foarte interesant sondajul vostru. ar trebui publicat sau postat si in alte parti pt a-l putea vedea cat mai multa lume. si eu sunt de parere ca Timisoara se schimba in bine, chiar daca mai incet. eu personal sunt mandru ca sant timisorean. ieri am vazut intr-o emisiune pe tvr o initiativa a viveprimarului Orza prin care vor primi un buletin de Timisoara, cu statut simbolic, toti cei care simt acest spitit al Timisoarei. mi se pare o idee extraordinara.
    mult succes cu aRtelierul si cu toate initiativele de genul sondajului!!!!
    am si eu un baietel de 4,6 ani si o sa va contactez pt a-l inscrie. succes!

    29 iulie 2009, 12:14
    traNce87 spunea…
    am vz shi eu la tv
    nice
    nu am intzeles cum s dau
    sunt student la poli dar nu sunt din tm
    dupa c termin vreau sa lucrez in tm
    sper k primesc shi eu
    bafta
    n vd la plai

    29 iulie 2009, 13:16
    anca spunea…
    buna sunt anca si sunt din tm
    in weekendul trecut toata tm s-a adunat in p-ta unirii si a sarbatorit zilele timisoarei. a fost super. parca toti vorbeam aceeasi limba, timisoreana. desi am 28 de ani a fost prima data cand am simtit spiritul tm.
    a fost asa cum imi povesteau bunicii mei.
    va doresc succes cu atelierul. voi de ce nu faceti o actiune in p-ta unirii? ar trebui pt ca aveti idei super si stiti sa strangeti lume in jurul vostru!

    (comenturile de mai sus au fost mutate de pe artelierdeidei.blogspot.com)

Lasă un comentariu